Schoolreisjes / Actieve uitjes : Dunea Speuren naar Sporen

Dunea Speuren naar Sporen

De kinderen doen allerlei leuke opdrachten in de duinen. Zo zoeken we naar sporen van de dieren die in de duinen leven, zoals konijnen. Ook kijken we goed naar de planten die in de duinen groeien en doen we een opdracht om te ontdekken hoeveel verschillende soorten er voorkomen. Afsluitend spelen we een leuk spel over vogels. Onderweg vertelt de excursieleider natuurlijk alles over de natuur en waterwinning in de duinen.

De excursie kan geboekt worden van 1 april tot 1 november en wordt klassikaal gegeven door de excursieleider. U kunt de excursie reserveren van dinsdag tot en met vrijdag.

Begeleiding:
De excursie wordt gegeven door een duinwachter of door een van onze educatievrijwilligers in het gebied Solleveld of Meijendel. Per gids kunnen er maximaal 20 leerlingen mee.
Bij de opdrachten werken wij soms in groepjes van tussen de 5 en 7 kinderen. Per groepje dient er één begeleider aanwezig te zijn vanuit de school.

Doelgroepen

  • PO groep 5
  • PO groep 6

Disciplines

  • Natuur
  • Water

Duur
1,5 uur

Voorwaarden

Boekingen in onderling overleg met de aanbieder. Opgeven: https://www.dunea.nl/duinen/activiteiten/schoolexcursies. Kies voor Natuur in de Duinen.

Dunea behoudt zich het recht om te allen tijde een excursie niet door te laten gaan indien hier gegronde redenen voor zijn (bijvoorbeeld weersomstandigheden).

Kosten
€ 60,00 per groep

Log in om te reserveren
Aanbieder

Westland Natuur- en Techniek Web

Bezoekadres (hoofd)locatie
Laan van de Glazen Stad 1
2672 TA Naaldwijk

Tel: 140174
https://www.wntweb.nl/

VOLG ONS OP:

Mijn WNTWeb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.