Schoolreisjes / Actieve uitjes : Hoeve Bouwlust - diverse activiteiten

Hoeve Bouwlust - Boerengolf

Bij hoeve Bouwlust in Maasland kunnen kinderen allerlei leuke activiteiten ondernemen. Het is mogelijk verschillende activiteiten te combineren zodat een dagprogramma ontstaat. Een greep uit het aanbod:

Boerengolf
Boerengolf wordt gespeeld in de weilanden, tussen de grazende koeien en schapen. Een sport die iedereen kan, groot en klein, alleen of in groepsverband. Onze Boerengolf-baan bestaat uit 10 holes. De club die gebruikt wordt is een massief houten klompje aan een stok. Wie met het minst aantal slagen de bal in de emmers krijgt, heeft gewonnen.

Boeren Bal Spel
Ontdek het gezellige Boeren Bal Spel: een combinatie van midgetgolf banen, Jeu de Boules, Boeren Bowling en het Boeren Biljartspel. Ga de strijd aan met elkaar en krijg de ballen zo succesvol mogelijk door het parcours heen. Na het succes van onze Boerengolf bedachten we een nieuw concept dat helemaal past bij het recreëren op de boerderij. Het Boeren Bal Spel combineert gezelligheid, competitie en bestaande balspellen tot een unieke nieuwe ervaring!

Maïsdoolhof
Durf jij de uitdaging aan te gaan om de weg door het maïsdoolhof te vinden? Dan zit je goed bij Hoeve Bouwlust! Ieder jaar toveren wij ons maisveld om tot een echt doolhof, waarin je ook nog eens allerlei vragen over het leven op de boerderij moet beantwoorden. Voor groepen kleiner dan 8 personen is reserveren niet nodig.

Klompschilderen
Beschilder prachtige klompen! Kies welke kleuren je leuk vindt en maak je eigen klompen die niemand anders heeft.

Boerensurvival
Een uniek en leuk kinderfeestje op de survivalbaan bij Hoeve Bouwlust! Over 3 hectare weiland tussen de kalfjes en schapen wordt er een parcours van 10 holes afgelegd. De bal moet in zo min mogelijk keer schoppen van emmer naar emmer gaan. Het team dat dit in zo min mogelijk keer schoppen voor elkaar krijgt is de winnaar. Maar dat gaat niet zomaar… Onderweg zijn er allerlei hindernissen die genomen moeten worden die nog geheim blijven!

Het advies is dan ook:
Trek hele oude kleding aan,
neem schone kleding mee,
neem een handdoek, zeep en shampoo mee.

Doelgroepen

  • PO groep 5
  • PO groep 6
  • PO groep 7
  • PO groep 8

Disciplines

  • Dieren
  • Zintuigen

Duur
Afhankelijk van de activiteit(en)

Voorwaarden

Kosten
Kosten per kind € 3,00 p.p. per onderdeel (45 min. per onderdeel) (m.u.v. creatieve activiteiten).

Boekingen in onderling overleg met de aanbieder . Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor reserveren: https://hoeve-bouwlust.nl/

Kosten
Starttarief schoolreisje € 60,00.

Log in om te reserveren
Aanbieder

Westland Natuur- en Techniek Web

Bezoekadres (hoofd)locatie
Laan van de Glazen Stad 1
2672 TA Naaldwijk

Tel: 140174
https://www.wntweb.nl/

VOLG ONS OP:

Mijn WNTWeb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.