Schoolreisjes / Actieve uitjes : De Speeldernis

De Speeldernis

De Speeldernis is een geweldige plek in Rotterdam voor schoolreisjes of andere groepsuitjes voor de bso. De kinderen kunnen lekker vrij spelen en picknicken. Ook een speurtocht of popcorn poffen of marshmallows roosteren boven een kampvuur behoort tot de mogelijkheden. Alle faciliteiten zijn toegankelijk en wanneer u dat wenst zetten wij koffie, thee en oploslimonade voor u klaar. Daarbij heeft u de keuze uit niet of wel biologische producten.

De Speeldernis is in de zomerperiode doordeweeks open op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 15.00 uur. Op woensdag en vrijdag vanaf 12.00 uur.

Scholen kunnen alleen spelen op schooldagen. Bso’s, kdv’s en andere groepen kunnen ook in vakanties reserveren.

Tip: De Speeldernis biedt aanvullend de volgende educatieve onderdelen:

Speurtochten
De speurtochten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies uit een speurtocht over kriebelbeesten, paddenstoelen of vogels in de tuin. Wij leggen formulieren klaar voor het opgegeven aantal kinderen en een antwoordblad. De kosten zijn eenmalig € 35,- , plus € 0,40 per deelnemend kind naast de entreekosten.
Speurtochten zijn helaas niet mogelijk tijdens de normale openingstijden in de zomerperiode.

Kampvuur
Wij maken voor jullie een kampvuur waarbij u in groepen van 15 kinderen per keer marshmallows kunt roosteren onder begeleiding van een Speeldernis medewerker. Bij deze activiteit verwachten wij dat minimaal één leerkracht of ouder per groep actief toezicht houdt tijdens het kampvuur. De kampvuuractiviteit duurt gemiddeld 15 min. per groep. U maakt vooraf planning met een volgorde waarbij groepen van 15 kinderen na elkaar kunnen deelnemen. Kinderen die geen gelatine of suiker mogen kunnen als laatste groep popcorn poffen. Houd er rekening mee dat popcorn poffen langer duurt dan marshmallows roosteren. De kosten zijn € 2,50 per deelnemer naast de entreekosten.

Meer informatie: http://www.speeldernis.nl/

Doelgroepen

  • PO groep 3
  • PO groep 4
  • PO groep 5
  • PO groep 6
  • PO groep 7
  • PO groep 8

Disciplines

  • Water
  • Zintuigen

Duur
Naar eigen invulling

Voorwaarden

Tijdens het bezoek houdt de leiding zelf toezicht op de kinderen. Er is een Speeldernis medewerker(s) aanwezig in de kiosk met EHBO/BHV en afhankelijk van het aantal, aangevuld met een extra Speeldernis medewerker(s) in de tuin.

Kosten 
Entreekosten: € 1,00 per kind; € 2,00 per volwassene.
Als u eerder dan de reguliere uren wilt komen dan kan dat in overleg voor € 50,- extra per uur, met een maximum van € 150,- per dag.

Kosten
Zie bovenstaande voorwaarden.

Log in om te reserveren
Aanbieder

Westland Natuur- en Techniek Web

Bezoekadres (hoofd)locatie
Laan van de Glazen Stad 1
2672 TA Naaldwijk

Tel: 140174
https://www.wntweb.nl/

VOLG ONS OP:

Mijn WNTWeb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.